zondag 23 december 2012

FIJNE FEESTDAGEN!



Nog maar 2 dagen en dan is het al kerst. Misschien ga je dit jaar kerst samen met familie en vrienden doorbrengen, of ga je er lekker even tussenuit. Wij brengen de kerst dit jaar door met familie en vrienden EN gaan daarna nog even lekker weg :) Even de drukte van alle dag ontvluchten en genieten van elkaar.
Het einde van het jaar nadert en dan bedenk je dat alles weer zo snel is gegaan en dat er ook best veel gebeurd is.
2012 staat voor mij toch wel in het teken van m'n blog. In dit jaar is Lekker Fris uitgegroeid tot iets moois en persoonlijks waar ik best trots op ben en waarvan ik van tevoren niet had gedacht dat het zo zou lopen. Ik heb een aantal nieuwe mensen ontmoet die dezelfde interesse delen en ik weet zeker dat dat niet ophoudt in 2013. Er ontstaan ook steeds meer leuke dingen uit het bloggen en ik ben heel benieuwd wat 2013 gaat brengen.

Natuurlijk is de verkoop van mijn kalender een klein begin, maar ik wil in ieder geval mijn 'shop' uitbreiden met meer zelf gemaakte producten.

Iedereen ontzettend bedankt voor alle lieve mails en reacties op m'n posts.
Ik hoop dat jullie genoten hebben van m'n inspiratie en DIY projecten. Ik heb met heel veel plezier de posts geschreven.


FIJNE KERSTDAGEN EN EEN HEEL GELUKKIG 2013!
HO HO HO!!!



vrijdag 14 december 2012

TE KOOP: Kalender van Lekker Fris








Vorig jaar heb ik me suf gezocht naar een kalender die naast functioneel ook nog eens leuk is om te zien. Eentje die qua uiterlijk wat toevoegt aan je interieur. Het viel niet mee dit te vinden, ik zocht een kalender die simpel, strak, wit en origineel was.
Uiteindelijk heb ik zelf een kalender gemaakt waar ik helemaal happy mee ben. Hij past perfect in de Scandinavische sfeer waar ik zo van hou! Iedere keer staat ie weer ergens anders en hij verveelt me nooit.

Vind jij 'm ook zo leuk??

Dan komt dat goed uit, want ik heb er een heleboel gemaakt en ze gaan vanaf nu in de verkoop! 
Hij kost 29,95. Hierbij krijgt je een pakketje van het jaar 2013 (een nieuw jaar kan je altijd los bijbestellen voor 6,95)
De afmetingen zijn: 38cm x 55cm

Mail: miranneman@gmail.com




dinsdag 11 december 2012

X-MAS snapshots part 3









Vandaag nog een kijkje in m'n huis. Schattige wintereekhoorntjes in het gewei boven Lola's werktafel, mijn nieuwe kussen van Fine Little Day, waar ik superblij mee ben en bessentakken geven ook altijd zo'n lekker winters sfeertje.

Op de laatste foto zie je nog een item wat ik zelf gemaakt heb, een kalender. 
Ik heb een heel leuk nieuwtje over deze kalender, maar daarover hoor je van de week nog meer!!!



zondag 9 december 2012

X-MAS snapshots part 2







 Vandaag wat outdoor snapshots. Gister heb ik me weer gewaagd aan een DIY, dit keer voor aan de voordeur. Een kerstster gemaakt van een duimstok en decoratie houtjes. 

Hoe?

Je maakt een stervorm van de duimstok. Aan de uiteinden van de duimstok heb ik een gaatje geboord, waardoor ik 'm vast kon maken met een touwtje. Vervolgens in ieder decoratie houtje 2 gaatjes boren en met een touwtje vastbinden aan de duimstok. Net zolang totdat ie helemaal vol zit. Je kan er ook nog een leuk lichtsnoer omheen wikkelen. Ik had alleen nog maar een lichtsnoer met groen draad, wat ik niet mooi vond in de ster, dus ik ga volgende week denk ik nog even een lichtsnoer kopen met een doorzichtig snoertje :)

Met deze foto doe ik tevens mee aan de wedstrijd van Hege in France, een onwijs mooi blog vol inspiratie!

Fijne zondag nog!!

zaterdag 8 december 2012

X-mas snapshots part 1







Wat een geweldige dag vandaag! Alles is buiten bedekt met een laag sneeuw en de zon schijnt volop. Lola heeft vandaag voor het eerst dit jaar weer op het ijs gestaan, alles in de stad komt in kerstsfeer en ook bij ons in huis wordt het stukje bij beetje winters en X-massy :)




maandag 3 december 2012

X-mas in black-white-wood


Zwart-wit met hout zijn de kleuren die ik het liefst in m'n huis wil zien met kerst dit jaar. Hier nog wat foto's waar ik graag m'n inspiratie vandaan haal, vooral deze onwijs mooie styling van Cez (Mechant Design)!



Bron: Mechant Design

Bron: Annixen

Bron: Seventeendoors





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...