donderdag 30 augustus 2012

Sonny Angels










Mag ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe aanwinst, de Sonny Angels! Deze kleine blote poppetje met vleugeltjes op de rug hebben een enorm hoog schattigheidsgehalte ;) 
Ik ben verliefd! ...als cadeautje gekocht voor Lola, maar ik vind ze zelf natuurlijk ook te gek!
Ze zijn er in een heleboel varianten. Zo zijn er speciale geluksengeltjes te koop, dierenseries, groente- en fruitseries en de marine serie.

De Sonny Angel is gebaseerd is op de Kewpie Dolls die extreem populair waren in het begin van de 20ste eeuw. Het blote lijfje, de appelwangetjes en de vleugeltjes komen overeen. Ze zijn natuurlijk superleuk om te verzamelen. Ze staan decoratief in de (kinder)kamer of op je bureau, geef een engeltje als (kraam)cadeautje of decoreer een verjaardagstaart met een engeltje erbovenop.

Sonny Angels zijn gelukkig ook in Nederland te koop, online via PSikhouvanjou.







woensdag 22 augustus 2012

Fotocollage










Ik heb mijn hal wat persoonlijker gemaakt door een collage te maken van zwart-wit foto's met roze masking tape. Ik vind zwart-wit foto's altijd erg mooi en met masking tape kan je ze lekker makkelijk ophangen zonder gaten in de muur te hoeven boren ;) De tekst op de tweede foto kwam ik tegen op pinterest. Ik heb 'm gemaakt met letter stempeltjes.  Ernaast een foto van Lola en onze bull terrier Bo toen hij een paar dagen oud was :)
Ik werd geïnspireerd door Vosgesparis die ook een collage van familiefoto's maakte in haar hal. 
Helaas hangt ernaast nog een peertje die ook ooit nog vervangen moet worden door een mooi lampje ;)

zaterdag 11 augustus 2012

D.I.Y. lamp









In onze hal hing al jaren een zielig peertje, nu hangt er een toffe peer die gezien mag worden. Zelf gemaakt! Bij snoerboer.nl kan je allerlei soorten snoer kopen om zelf een lamp te maken of om een bestaande lamp nog mooier te maken. De fitting en lamp kon ik daar ook bestellen, dus de volgende dag had ik meteen alles in huis.
Het draad is in de kleur 'glamour roze' en er zit een extra grote heldere E27 lamp in van 125mm. 

Ik vind het breekbare glas mooi in contrast tot de stoere steigerhouten planken van de schoenenkast.

Fijn weekend!







dinsdag 7 augustus 2012

Vinyl tegels

Funky Friday


Pinterest

Vinyl vloeren zijn steeds beter en interessanter geworden  in de afgelopen jaren. Ze zijn nu verkrijgbaar in losse tegels. Het is een leuke, betaalbare manier om van een lelijke vloer iets stylish verantwoords te maken. Bijvoorbeeld een plavuizen hal of een ouderwetse badkamervloer die je in een handomdraai omtovert tot iets moois. Je plakt de tegels zo over de bestaande vloer heen. De eerste foto met rood/witte retro print vind ik heel mooi!

Bedankt voor alle reacties op m'n vorige post. Ik ga onze parketvloer zeker lichter maken, maar twijfel nog hoe dekkend wit het moet worden. Zodra dit klusje geklaard is laat ik hier natuurlijk het resultaat zien ;)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...